KAMPANJER
OM OSS
DONATORBANK
SAMARBETSPARTNERS
INSPIRATIONBOARD
KONTAKT


CROWDFUNDING HALLAND

YOUR IMPACT IMPACTS US ALL- DO GOOD THINGS!

Crowdfunding Hallands mission är att skapa möjligheter för Halland’s sociala- och samhällsentreprenöriella initiativ att starta och utvecklas via Crowdfunding metoder och ideologi. 

Vårt crowdfundingsystem fokuserar på att bygga mervärde i spin-off effekter och att bygga finansiellt kapital genom en alternativ finansieringslösning som innebär att samla in kapital via Crowdfunding (gräsrotsfinansiering) för att göra en idé till verklighet. 

Vi erbjuder mentorskap för att bygga en Crowdfunidng kampanj. Genom kunskap, inspiration, nätverk och kreativitet blir idèägaren ledd genom en process som paketerar ett koncept och lanserar en crowdfundingkampanj.

Crowdfunding Halland ger möjlighet till att förverkliga idéer! Här kan företag, organisationer och föreningar finansiera en idé med hjälp av många som vill vara med och stödja.

Vi riktar oss till lokala impact entreprenörer som vill göra positiva förändring i samhället med sina initiativ. Vi jobbar med just donationsbaserade Crowdfunding vilket innebära att alla bidrag är rena gåvor, där givaren gör det med gott hjärta.

FRÅGOR OM CROWDFUNDING HALLAND?

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår projektledare:

teneal.solinas@lluh.se 

0721825033